onsdag 15. juli 2015

Utekjøkken med vask ikea

Gjør som flere og flere nordmenn gjør, lag deg et utekjøkken! Det er som å bygge med lego, her er det bare fantasien som setter grenser, sier. Har med stor iver brukt helgen til å snekre et utekjøkken med plass til kjøleskap, gasskokeplater og vask.

Kjøp en billig kjøkken kran på ikea er mitt tips. En hytte med utekjøkken gir spesiell sommerfølelse. Den største modellen, New York, med grill, skap, vask og kjøleskap koster rundt 90.


Robust utekjøkken i delvis børstet stål med vask og kran for tilkobling hageslange.

Og et vakkert utekjøkken er lettere å lage enn du kanskje tror. Start med et gammelt bor eller en plate og to bordben fra Ikea. Ikea, Stones and DIY and crafts. Under vasken er det laget en liten innebygget hylle, hvor man kan gjemme kjøkkenredskapene. Stålplaten med vask heter Boholmen og er fra Ikea.


Synd IKEA sine ikke har vask, hvis ikke ville de vært et godt alternativ. Fant jo noen svindyre med vask på Tannum, men nesten 200for en . En enkel kjøkkenbenkløsning fra Ikea har blitt et praktisk utekjøkken i. Det er praktisk med en vask slik at du kan skylle grønnsakene og sette.

Visa mer om Utomhuskök, Utomhus och Ikea.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.