onsdag 8. juli 2015

Tips til interiør stue

Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om trender, tips, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. La deg inspirere til å finne løsninger som passer til din stue. Decorama, en rimelig ny tapetbok høst 20fra Borge. Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler. FØRBILDE: Slik så den store stuen ut før Bonytt-hjelpen startet oppussingen.


Urchin Pouf, design: Christien Meindertsma, fra Invit Interiør. Et godt tips er å dedikere en full vegg til en plassbygd oppbevaringsmodul, gjerne .

Du må også gjerne ta en titt på plassutfordringene for soverom, stuer og kjøkken. Her er noen tips på veien til en morsom date i din egen stue. Minimalistisk og nøytrale farger er hvert fall stikkord for hvordan vi vil ha det.


Jeg elsker grått interiør, så sofaen skal hvert fall være grå og stooor . Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. LES OGSÅ Gode tips fra Folkeprisvinneren. Er du interessert i interiør, bolig og DIY? Les historien bak de forskjellige tingene i stuen hennes.


Ekspertens beste tips for flotte fargevalg til gulvet.

Tips og idéer til interiør og oppussing av ditt hus og hjem. Riktig energivalg for deg som skal pusse opp stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.