fredag 24. juli 2015

Sykkelveske bagasjebrett

XXL har et stort utvalg av Sykkelvesker til styre, bagasjebrett, setepinne og ramme. Her finner du Sykkelvesker til lave priser og med gode garantier, fra kjente. Har du egentlig bruk for bagasjebrett og sykkelstøtte? Sykkeltur med sekk kontra sykkelveske er to ulike verdener.


ThuleAlle produkterTursekkerDagsekkerAktiv med barnReise. Super sykkelveske for den aktive eller jobbpendleren. Vesken festes på bagasjebrett og bæres i håndtaket eller med skulderstroppen som følger med.

Den store platen gir en plan lasteflate og fungerer samtidig som adapterplate for en rekke tilbehør. Kurver og toppvesker festes ved hjelp av. Ideell for terrengsykler og sykler uten bagasjebrett. Utvendige og innvendige lommer med glidelås,.


Laget av vevet polypropylen (resirkulert plast) med bærehanker. Kjekk til brosjyrer og annet valgkampmateriell - inntil kg. Med liters dobbel sideveske fra Xtention får du med deg alt du trenger til turen. Hendig, vanntett sykkelveske spesiallaget av tyske Ortlieb til bruk på.


Brompton H-Type sammenleggbar sykkel - gir - Red med bagasjebrett.

Kom tilfeldigvis i dag over en veldig kurant sykkelveske som også kan brukes som fotobag hos Biltema (av alle steder) Den kostet bare 1kr og virker som et . Sidelommer med glidelås, romslig nettinglomme på top pen. Bagasjebrett til Johnny Loco, grafitt sort. Kjøp sykkelveske looxs billig i nettbutikkene. New Looxs Genova Double Sykkelvekse Orange Vesker for Bagasjebrett.


Blackburn EX-TRUNK BAG for bagasjebærer L. Grei bagasjebærer, men ikke for de tyngste lassene. Det selges mange sykler uten bagasjebærer. En del sykler har ikke mulighet til å sette på . Sammenlign en lang rekke sykkelveske bagasjebrett tilbud og produkter innen Sykkelsport fra våre butikker, og les .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.