torsdag 16. juli 2015

Stihl hekksaks

Sterk batteridrevet hekksakser for ekte proffeffekt på hekken. Maskinene overbeviser ved et høyt turtall, slipte spesialkniver og stor tannhøyde for grener opptil 22 . Felleskjøpet nettbutikk - Stihl Hekksaks HS fra Stihl.

Stille og sterk elektrisk hekksaks med høy komfort, perfekt til kraftige greiner. Kompakt, lett og effektiv bensindrevet hekksaks for hagen og fritidseiendommen med cm kniv. Med Stihl antivibrasjonsystem, ElastoStart, 2-Mix motor, kniver . STIHLs hekksakser er konstruert for bruk til park- og landskapspleie.

Også på store private eiendommer er det mange bruksmuligheter, . Kompakt, lett og effektiv bensindreven hekksaks med 60cm eller cm kniv. Utrustet med dobbeltannet kniv, som ytterligere effektiviserer arbeidet, dreibart . Din Stihl forhandler i Drammen har nå denne flotte hekksaksen fra Stihl på lager. Veil 329- Kompakt, lett og effektiv bensindrevet hekksaks for hagen og . Kompakt, lett og effektiv bensindreven hekksaks for villatomten og fritidseiendommen med cm kniv. Utrustet med dobbeltannet kniv, som ytterligere . Denne ekstremt lette og hendige elektriske hekksaksen er ideell for stillegående trimming og klipping av hekker og busker i .

Utrustet med dobbeltannet kniv, som ytterligere. Støysvak elektrisk hekksaks med vibrasjonsdempet motor. Utrustet med dobbelttannet kniv, som ytterligere effektiviserer . Hvorfor burde du velge en robotgressklipper? Lett og effektiv bensindrevet hekksaks til leie.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Kjøper du en skikkelig hekksaks, går jobben som en lek. De fleste med hekk har også en hekksaks, og den skal ikke bare passe til brukeren,.


STIHL utviklet den første kjedesagen i 192 deretter har det tilkommet mange produkter for skog og hage. Nå omfatter STIHL-gruppen datterselskaper i ca. Det som er viktig for en hekksaks er at den er rask på jobbe me at den. Det tar nok litt lengre tid enn med Stihl-saksen hvis du skal klippe en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.