torsdag 9. juli 2015

Speil på mål pris

Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger,. Speil leveres på mål, fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører leveres . Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål, glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe.

Speil på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake ut i. Hos Glassfagkjedens glassmestere får du tilpasset speilet i henhold til dine mål. Speil slipes, poleres og skjæres etter mål. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Sortiment og priser kan variere mellom varehusene. Eventuelle lokale tilbudspriser oppdateres ikke her. Prisen er ofte et spørsmål som stilles i Tid for hjem her har vi regnet ut kostnadene for. Speil, spesiallaget på mål 2x 1cm 50kroner.


Skal ha to relativt store speil tilpassa og levert, på mål. Noen som har noen tips til rimelige leverandører i Oslo-området? Pris: 79- Mål: 130x19xcm Ramme tykkelse: 3-cm.


Pris: 239- Mål:113x80x5cm Ramme tykkelse: 6-33cm. Perfekt dersom du er på jakt etter et vakkert speil med en treramme med bred profil.

Leveringstid: 4-dager; Les mer om hvilke mål du skal angi her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.