onsdag 22. juli 2015

Små hyller til vegg

Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din. Hyller, tallerkenhyller, settekasser, kjøkkenoppheng, kjøkkenhyller.

Lag endeløse oppbevaringsmuligheter til småting som nøkler, smykker og magasiner med fine bokser, magasinstativ, små hyller og . Praktiske og fine hyller fra varemerker som String Furniture, Ferm Living, Maze, Muuto og Bloomingville hos ScandinavianDesignCenter. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og.

Sett opp to lange hyller som strekker seg fra vegg til vegg. Heng stilige, små bokser eller kister med lokk opp på veggen og bruk dem som .

Når du setter hyllen inntil veggen, skrur du den fast gjennom. Sikre hyllen på plassen sin ved å skru toppen fast i veggen med små beslag. Ta en hylle av den riktige størrelsen, og hold den mot veggen på det stedet der du vil. Bruk 45xmm skruer til små støtter og 45xmm skruer til større støtter. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Det er mye mer enn bøker som trives i en hylle. Montana hyller er med sine størrelser, farger og funksjoner, et svært praktisk. Montanas styrke ligger i modulene – du kan kjøpe alt fra svært små til . Behøves det mer hylleplass er det bare å supplere med en gavel og noen hyller. En Stringhylle passer like bra på en stor vegg som en liten.


Festet til vegg med 1mm skruer dekket med krommede kobberrør fra. Opphenget er små vinkelfester i overkant av hyllen og en list, malt i . Få smarte tips til oppbevaring på studenthybelen eller små leiligheter. Finn og lagre ideer om Åpne Hyller på Pinterest, verdens idékatalog.


Alle bildene på veggen bidrar til å skape hyggefølelse i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.