fredag 10. juli 2015

Parkettunderlag betong

Nedenfor er en liste over forskjellige typer parkettunderlag til både undergulv av tre og betong. Nordic Flooring Underlag som skal benyttes på undergulv av betong og undergulv av tre hvor det er gulvvarme integrert. Er det vannbåren innstøpt i betong, må du legge plast og ullpapp.

Men bør man ha plast mellom betong og silencio? Høykvalitets laminat og parkettunderlag som gir meget god lyddemping. Disse fungerer som fuktsperre mot betong, og erstatter mm aldringsbestandig . GLAVA Parkettunderlag demper trinnly bidrar til å utjevne underlaget og danner.

For eksempel vintermatte som isolerer nyutlagt betong, underlag for bunnsvill og tetningslister. Fås som laminatunderlag i mm og parkettunderlag i mm . Anvendes til underlag av parkett mot tregulv og betongdekke. Underlag for parkett og laminat på undergulv av betong og tre. Tar opp ujevnheter og reduserer trinnlyd. Fuktsikring av laminat- og parkettgulv på betong.


PE-folie og ullpapp er overflatetemperaturen høyere med Platon Stop Original som parkettunderlag. Ny pris pr stk kr 38- Selges kr 25- pr rull. Har ett hobbyrom i kjelleren; det har malt betong-gulv med varmekabler.


Hos oss finner du et stort utvalg forskjellige typer parkettunderlag. Ullpapp er nok det beste; den typen parkettunderlag som består av. Det dreier seg om etasjeskille utført i betong med innstøpte varmekabler. Har forstått at det alltid skal være fuktsperre under parkett på betong.


Fukt tar ekstrem lang tid å få ut av betong og evt. Har en kjellerstue som er beinkald og det er betong under. Personlig hadde jeg valgt å legge et parkettunderlag med fuktsperre, og parketten . To ruller med Boen duogard+ Parkettunderlag for betong selges Ferdig med fuktsperre 25mkr.


Du kan også bruke en gulvsparkelmasse dersom nivåforskjellene er store. Avslutt med et par lag ullpapp eller et lag parkettunderlag (tynn skumfolie), slik at . RF) som øvre grense for mellombjelkelag (f.eks. betong) før det normalt er nødvendig med fuktbeskyttelse i form av en fuktsperre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.