onsdag 8. juli 2015

Ny hylle på prix

Ny hylle på Prix - og enda flere lokale nyheter av Atle Antonsen - Se omtaler, sitater og terningkast. Superduoen Antonsen og Golden er tilbake med en samling lokale nyheter som fremkaller latter, undring og regelrett vantro. Boka har fått tittelen Ny hylle på Prix og inneheld bl.

Vikebladet Vestposten: Roping i Hareid. Men dette er da mobbing av lokaljournalistikken? Journalisten har nettopp bladd gjennom Ny hylle på Prix.

Boken har fått samme navn som artikkelen Ny hylle på Prix, og er et godt eksempel på en nyhetssak uten spesielt nyhetsverdig innhold. Litt som nettsaken til Salangen-Nyheter fra i fjor høst: Ny hylle på Prix, med ingressen: Her tidligere i uka leverte Astafjord Vekst AS en ny .

Har gitt ut to bøker sammen med Atle Antonsen – senest Ny hylle på Prix. Sammen med Antonsen leder han også Misjonen på P4. Antonsen på Bokhuset Libris sin butikk i Storgata 86. Han signerer årets humorbok Ny hylle på Prix, men blant annet flere bidrag fra Tromsø.


Saker de tidligere har blitt berømte for er: Tomme for popcorn, Tvilsom sneip funnet i Salangen, Ny hylle på Prix, Alene bil på veien . Boken har forøvrig har fått tittelen etter en av agurknyhetene fra Salangen-nyheter, Ny hylle på Prix, som er en av Antonsens favoritter. Hylle - hylle, hyller, garderobe, innredning, benkeplater, kjøkkenfornying,. Du kan kjøpe ny hylle på prix: og enda flere lokale nyheter hos Ark Årnes. STs sak Steinar finner ikke dongeribuksa si ligger på topp av de kioskvelterne, som ellers har titler som blant annet Ny hylle på Prix, . Nå har den, kanskje ikke så uventet, fått plass i radarparets nye bok, Ny hylle på Prix.


Forvirringen oppsto da Tippen grill stengte dørene. Han setter seg fore å bygge en helt ny type bikube som skal gi både ham selv og hans. Ny hylle på Prix – Atle Antonsen og Johan Golden.


Han ga i 20også ut bestselgeren og lokalnyhetsboken Statsråd vant spekeskinke og kom i høst ut med bind to, Ny hylle på Prix. Ny hylle på Prix om norske avisnyheter, har de funnet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.