tirsdag 14. juli 2015

Nordbohus nexus pris

Gh-bolig har bygd hus av typen Nexus i Molde, og to ganger har vi fått lov til å komme dit for å se. Etiketter: Inspirasjon, Nordbohus Nexus . Panoramautsikt, romslige bad og stor valgfrihet gjorde Nexus til et klart valg for familien.

De som jobber i Nordbohus kan husbygging. Nexus fra Nordbohus kvalifiserer ifølge leverandøren for husbankfinansiering. Bygger du den på utvalgte steder, kan du kanskje kvalifisere for . Blant disse er publikumsfavorittene Nexus, Nukleus og Aurora.

Nordbohus-kunder kan dermed sikre seg boliglån med Husbankens 472 . Skal i møte med nordbohus neste uke, så da får vi mer info om pris. Vi ser litt på nettop Nexus å lurer veldig på hva dette vil komme på totalt. Nordbohus enebolig Nexus - Åpne, harmoniske rom. Primærro202-2m²; Areal: 1- 2m²; Bruksareal: 202-2m² . Vi har fått en enkel tegning av resultatet, men venter enda på pris og ferdige tegninger. List of keywords containing word nordbohus - aurora nordbohus, karat nordbohus, nexus nordbohus.


Det er veldig vanskelig å finne bilder av Nukleus fra Nordbohus innvendig. På bakgrunn av flere forspørseler kommer det et lite bildedryss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.