tirsdag 14. juli 2015

Nordbohus aurora

Aurora er småbarnsfamilienes store favoritt og har vært Nordbohus sin bestselger siden 200 men i 20måtte den se seg slått av Arcturus. Vår bestselger gjennom mange år holder seg fortsatt i toppen blant de meste populære boligene i Nordbohus. Eneboligen Aurora - Nordbohus sin bestselger fra 20- 2014.

Nordbohus gikk til topps i EAT-markedet med en KTI på 75. Nordbohus Aurora er bestselgeren som er nest-mest populær i avstemningen. Dette huset er det mest ettertraktede Nordbohus.


Her får du et romslig hus med en svært god planløsning.

Vår bestselger Aurora er et romslig familiehus som er godt å se på og godt å bo i. Christian og Hege blogger fra livet i sin Aurora. Blant disse er publikumsfavorittene Nexus, Nukleus og Aurora. Nordbohus-kunder kan dermed sikre seg boliglån med Husbankens 472 .

Aurora fra Nordbohus Hus Hyttebygg, et av flere mulige hus på tomten. Bustadhus (Nordbohus - Nukleus), Reisverk, 201 Ål. Bustadhus (Nordbohus - Aurora), Reisverk, 201 Ål. I det store kjøkkenet kan små og store samles til hyggelige fellesstunder, og den sjarmerende terrassen inviterer til grilling og utekos. Vår bestselger Aurora er et romslig familiehus som er godt å se på og godt å. Et sommerlig bilde av #eneboligen Aurora, med #Nukleus i bakgrunnen - God.


Et hus som treffer midt i den norske folkesjela, sier Per Arne Bakken, markedssjef i Nordbohus. Nordbohus Aurora gjenspeiler markedets ønsker. Prognosesenterets store undersøkelse Future Living viser at hele 760.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.