torsdag 23. juli 2015

Motorsag tilbud stihl

STIHL 2-taktsmotorer uten 2-MIX teknologi. Navn alfabetisk Å-A, Pris lav-høy, Pris høy-lav. Stihl Batteridrevet Motorsag MSA 1C-BQ.

Din Stihl forhandler i Drammen har nå denne flotte sagen på kampanje. I alle kategoriene er det en motorsag fra Stihl som er vinneren. De er lette å både starte og bruke, de kapper fort og de har blant annet gode . STIHL TIMBERSPORTS VM 20til Norge og Lillehammer!

Klikk på TILBUD knappen for å se våre tilbud eller ring oss! KAMPANJEPRIS på Stihl motorsag hos FK butikken Stavanger! Logosol kan hjelpe deg når du er ute etter en.


Skal kjøpe ny sag, og har nå kommet til at valget står mellom stihl ms 2og jonsered 2245. Saga skal i all hovedsak brukes til vedpro men . Sammenlign priser på STIHL MS 1C-BE (30-40cm). Sammenlign priser på alle STIHL Motorsager (12). Motorsager for Jordbruk - Skogbruk Motorsager er spesielt tilpasset profesjonelle krav og kombinerer lav vekt og maksimal effekt med høy arbeidskomfort.


Vi har testet motorsager for viderekomne.

Dyreste utgave av 2260W koster ca 850 matchende pris i Stihl gir deg en 441(77ccm), men dét er . TILBUD STIHL MS 2MOTORSAG for salg, rubrikkannonser Norge, Til salgs, Hage, oppussing og hus Hage og uteområder. Vi forhandler motorsager fra Stihl og Jonsered. Ideell til å sage ve bygningsarbeide og til å felle mindre trær.


Brukserfaring med Stihl MS181-C motorsag. Prisen kan du også fort få ned i 20- 25kr på tilbud om man følger med. Forbrukerrapporten presenterte i går en stor test av motorsager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.