mandag 20. juli 2015

Moelven limtre

Furu 115x300x50Trykkimpregnert Limtre Moelven. Moelven Limtre produserer limtre i fasthetsklasse CE LC. MOELVEN LIMTRE GRAN 90X270X50MM, 2540 Stk, Kjøp.

Moelven Limtre AS fra Vatnestrøm, Iveland. Moelven Limtre AS er en av Norges ledende og mest komplette limtreprodusenter. Virksomhetene hører til under divisjonen Byggsystemer.


Moelven Limtre består i dag av to produksjonsenheter – ett i Vatnestrøm ved Kristiansan og hovedfabrikk og – kontor i Moelv.

Moelven Limtre Agder har besøksadresse Aust-Agder Fylke. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Moelven Limtre AS Avd Agder. Moelven Limtre har montert og levert brua som falt ned på Sjoa i dag.


Direktør Rune Abrahamsen er selv på vei til ulykkesstedet.

I en fersk pressemelding skriver Moelven Limtre følgende: Abrahamsen er sivilingeniør, spesialist på bæresystemer for lange spenn og er . Prosjektgruppa for økt bruk av tre i bygg i Lillehammer-regionen inviterer til befaring hos Moelven Limtre AS onsdag 8. Limtre er en bærebjelke i ubehandlet gran. Bjelkene har en fin overflate og er glatthøvlet på alle sider. Rune Braanaas Abrahamsen blir ny direktør i Moelven Limtre AS og overtar etter direktør Åge Holmestad 1. Kirka er da delt i to hovedleveranser hvorav tårnet er det ene, sier prosjektingeniør Rolf Evensen i Moelven Limtre AS. BESLAGSKATALOG Moelven Limtre AS - Generell informasjon Moelven beslagsystem Anvendelse: Beslagene i denne katalogen er et utvalg av de mest .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.