torsdag 9. juli 2015

Løvfanger takrenne

LØVFANGER 75MM STÅL SORT ICOPAL TAKRENNE. Icopal plast takrenne 105mm med forsterket forkant. For takbelegg - Shingel - stein - og platetak.

TETT TAKRENNE: Slik kan det fort se ut hvis løv og lignende blir. STOPPER LØVET: Med en slik løvfanger slipper du å bekymre deg for at det . Lette å montere og blir levert kun på meters lengder, altså osv. Stopper løv, kvister og lignende, men slipper vannet gjennom.

Riktig montert og dimen sjonert reduserer Icopal takrenner vann- og. Udfyld formularen og send til dine venner:. For å unngå at takrenne tettes til igjen, kan det være smart å legge inn løvfanger i takrennene. Dette sikrer at du ikke trenger å sjekke så ofte. Ved bruk av Icopal takrenner er du sikker.


Løvfanger som hindrer løv og eventuelt mose fra taket fra å komme ned i nedløpet. Spesielt viktig der nedløpet er koblet til rør som leder vannet .

Lindab takrenner sortiment - Vi selger takrenner fra Lindab, kjøp din nye takrenne hos oss. Takrener i stål, zink, kobber og aluzink. Det kan lønne seg å montere løvfanger i takrenner og løvutkast på nedløp. Uregelmessigheter på fasaden som blæring, flassing, . Se det store online utvalget av Takrenner hos BAUHAUS. Har et takrennenedløp som det er koblet en løvfanger på.


Enkelte takrenner er festet med overliggere opp mot takstein. En løvfanger kan være en god løsning for huseiere, borettslag og industribygg. Tette takrenner og nedløp kan føre til store skader på bygningen. Løvfangere hindrer mose og løv i å tette takrenner. Løvfanger er et unikt produkt som vil holde takrennen din fri for mose og løv.


Rens takrenner og nedløp for løv og blader for å hindre tilstopping av renner og nedløp slik at isen sprenger seg veg. Det kan lønne seg å montere løvfanger i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.