fredag 17. juli 2015

Leketelt til barnerom

Vakker tipi i kraftig canvas med velrco lukking og vindu. På innsiden av åpningen er det sydd på et turkist stoff med rosa blomster. Lag et gjemmested for de små med dette dekorative leketeltet fra Ferm Living.

Bomullerret over en ramme av tre skaper et skjermet sted for barn til å. Leketelt fra Prinser Prinsesser #leketelt #sommerfuglhytte #prinserogprinsesser #barnerom #interiør #barneromsinteriør #playtent #butterflycottage #kidsroom . Leketelt fra Prinser Prinsesser #leketelt #hengetelt #sengehimmel #rødrutet #prinserogprinsesser #barnerom #interiør #barneromsinteriør #playtent . Leketelt fra Prinser Prinsesser #leketelt #lekebutikk #prinserogprinsesser #barnerom #interiør #barneromsinteriør #playtent #toyshop #kidsroom #kidsinterior .

Barn elsker små gjemmesteder hvor de kan krype inn. Det finnes selvfølgelig leketelt å få kjøpt, men det er mye hyggeligere å lage et selv! Ta en titt på tilbudene som Kelkoo har samlet fra en rekke forskjellige nettbutikker som selger Lekehus og leketelt online!


Vi har nå Leketelt til barnerom fra Finn. Jeg lagde jo et Tipi telt til Liam for en liten stund siden, og jeg lovte dere jo at jeg skulle dele oppskriften. Barnerom skal være som beboerne; fargerike og fulle av moro. Her finner du interiøret barna vil elske.


Ha en fin mandag✨ Telt og bambi-lampe finner du i butikkene våre og på sprell. Images from Miss Muffet Barnerom on instagram.

Vi har halvpris på leketelt fra Kids Concept! Perfekte telt til å ha med seg ut i hagen . Et telt eller en tunnel til barn er lette å slå opp. Så kan du snart komme på besøk til Elsas slott! Du finner alle de morsomme teltene og tunnelene til barnerommet . Vårt Volkswagen telt har vært en heidundrande suksess på såvel campingplasser som. Kult leketelt for barn med morsomme løsninger.


Ta med et lite leketelt til parken hvis du har barn - de kan leke, kose seg og sove litt i teltet - som gir skygge fra solen. Disney Frozen telt med tunnel - 2-i-telt for barn. Få et supert kombinasjonstelt med både tunnel og telt i en pakke, med flotte motiver av Anna og Elsa. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp leketelt tipi barnerom billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.