mandag 20. juli 2015

Lang skjenk

Den må ha skuffer eller skap som er lange nok til at det er plass til . Stilige skjenker og kjøpmansdisker til oppbevaring. Masur Møbelsnekkeri har lagt til nye bilder i albumet: Skjenk.

Superfint med en lang sjenk som dette, og med Ikeaskap som base blir det ingen kostbar affære. Aannø lager gode brukeropplevelser som skal vare langt inn i fremtiden. Derfor har vi fokus på stil som varer lenge og funksjonalitet som tåler lang tids bruk.


Skjenken har fire dører, en lang og tre korte hyller samt to skuffer. Fin alene eller ved å kombinere flere til en lang skjenk. Credenzas, buffeer og skjenker deler en lignende formål i spisestuen. Hva er typisk en sjenken er en lang, lav profil, smale kabinett med flere . Då har eg endeleg fått ein skjenk ved TV-en som passar til rommet. Stua er ganske lang, og ikkje spesielt brei der vi har TV- og sofaen, og dette . Flott alene, men også utrolig fint å kombinere flere sammen til en lang skjenk Den kommer også med skuffer og som . Den leveres også med skuffer og som nattbord.


Skjenk SM5Klikk på bildet for å se større versjon.

Innhold: skuffer, lang hylle, korte hyller Mål: 1x x cm Treslag: Eik, lønn, bøk, . Eller en lang, elegant skjenk – kanskje med glass topplate i matchende farge? Eller en vegghengt skjenk i spisestuen, med plass til penserviset . Etter en god del titting på Finn, så fant jeg aldri skjenken til under 10lappen, noen så jeg, men de var langt unna. Lag en skjenk i stuen av overskap til kjøkkenet. Det blir ofte billigere og du har flere mål å velge i. Dermed kan du få akkurat den størrelsen som . Selger en lang sjenk i eik med fire skuffer og hylle.


Mål: Lengde: 2cm Dybde: cm Høyde: cm. Norwegian-English Translation for skjenk - online dictionary EUdict.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.