onsdag 22. juli 2015

Kantstein bed

Husk å legg duk under steinen, slik at ikke gresset vokser innunder og inn i f. Da var vi godt i gang med neste prosjekt i hagen. Denne gang ønsket vi å legge kantstein mellom gressplenen og gårdsplassen. En rustikk og røff ramme rundt belegget som skaper en helhet i ditt gårdsrom.


Formatet gjør at den er enkel å bruke i . Innkjørsel med brostein og kantstein langs plen og bed.

Bare ett år etter at vi plantet nye bed i hagen, er problemet tilbake. Kantstein, skifer, lektere eller stålkanter. Kantstein gir en vakker avslutning mot grøntarealer og be og er praktisk for avvanning og kantskille langs vei. Granittkantstein 8x20x1cm Kantstein kan brukes som avslutninger på bed. Buss kantstein Granitt, kasselstone, x x 1cm Kantstein o . Gjør deg selv tjenesten å ha et klart skille mellom gress og bed.


Plant ikke busker rundt i plenen, de står bare i veien, og ser ensomme å rare ut. Naturstein er tidløs og er derfor ofte brukt i gater, parker og torg, men også i hager. Granitt brostein tåler svært godt påkjenninger av trafikk og er derfor godt .

Litt store kantstein, som manuelt kan løftes, skal legges på toppen av et skrånende be slik at det blir et fint skille mellom bed og plen. Euro Wind AS, Telefon: 5525950 E-post:. Her har vi opparbeidet plen, kantstein nærmest for avskille mot bed: Prosjekt med Herregård brunmix belegningsstein, kantstein og ferdigplen: Prosjekt med . Kantstein brukes til å skille mellom to ulike nivåer, eller det kan brukes som kant rundt for eksempel bed. Kantstein kan brukes i mange forskjellige . Anleggsgartner Flinterud As er en moderne Miljø- og landskapsentreprenør som spesialiserer seg på å utarbeide og rehabilitere anlegg i Oslo området.


Kantstein i granitt er godt egnet som ramme rundt steinbelagte gårdsrom eller bed. En vakker og solid kantstein i massiv granitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.