tirsdag 7. juli 2015

Hylleknekter i støpejern

Hylleknekter i forskjellige størrelser. Nydelige hylleknekter i antikt hvitt eller grått jern. Velg mellom liten 22x4xcm og stor 33x4xcm.

Stor hylleknekt - i støpejern, flott til hyller, dekorativ i dør og vindus åpninger og som dekor ute ved inngangspartier og paviljonger. Hylleknekt - i støpejern, flott til hyller, dekorativ i dør og vindus åpninger og som dekor ute ved inngangspartier og paviljonger. Il y a 2 jours - Fin hylleknekt i støpejern.


Stor nettbutikk men spesielt utvalgt interiør!

Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Alle Tiders gave interiør på Facebook. Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger. Images and videos in instagram about hylleknekter. For ikke lenge siden kjøpte jeg to hvitmalte hylleknekter i støpejern på Crème de la Crème.


Disse har jeg hengt opp i kjøkkenvinduet som dekor . Nettbutikk : Sørlandsrekkverk - Peisutstyr - Ovnsutstyr Kjøkken - Interiør Knagger og kroker Hylleknekter. Hvite hylleknekter i støpejern kan brukes til mye mer enn bare vanlige hylleknekter. Hos meg ble de fin dekor i åpningen mellom stuene.

To shabby hvite hylleknektene har fått seg en makeover med varmgrå kalkmaling fra vintage .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.