onsdag 22. juli 2015

Dreide tresøyler

Vi selger dreide treprodukter som meglere, balustere og gelendere. Snekkeriet har spesialisert seg på innredninger, og på utsmykning i gamle . Dreide Søyler – aliminium, altanrekkverk, aluminium, antennemast, ask, balkong.

Her er de ferdig dreid og klar for levering (fra innlegget under): cm diameter og 2 . Formål: Produksjon og salg av dreide tresøyler og vanlig byggemestervirksomhet. LANG SAMTALE: Arnt Jensvoll hadde en tre timer lang samtale med en. Klassiske dreide søyler til terrasser og innredninger.

Søylene tilpasses hvert enkelt hus etter mål. Vi har produksjon av dreide tresøyler med inntil 90cm diameter. Gunhild Stordalen er en av gjestene på fredagens sending av Skavlan.


Hun gjester talkshowet sammen med Phyllis Logan, Jimmi Åkesson, . Jeg skal gifte meg til neste år og prøver å få ordnet meg noen blomsteroppsats-stativer til å ha på bordene. Både hode- og endegavel har fint formede ender. Langsidene er bueformet, hvor den midtre laveste .

Dreide marmorsøyler hever kirketaket, som for øvrig også er vakkert. Alt treverk i kirken er tydelig gammelt, alt fra dreide tresøyler til bilder og . Lamper er ikke bare brukt en lyskilde; de kan også brukes bare for visningsformål. I tre ulike høyder på stammen stikker det ut rette knagger, til sammen stykker. Foten består av en rund blikkplate over tre dreide bein. Der gikk hun til topps sammen med en kar som dreide tresøyler.


Det var stor stas å motta den gjeve prisen i Vikingeskipet. Felles for tre av de største korrupsjonssakene fra kommunesektoren de. Satte en liten kloss i chucken og dreide et hull som passet på spissen.


Ellers finner du flere produkter i de tre galleriene; brukskunst, skulpturer og diverse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.