mandag 27. juli 2015

Bygge opp selvfølelsen

Selvfølelse handler om hvordan vi har det inni oss. Dette gjør at de utvikler en indre trygghet og solid selvfølelse. Skole og hjem må gå sammen om å bygge opp elevene.

Skolen kan aldri erstatte hjemmet når det gjelder å bygge opp god selvfølelse og god selvtillit. Vi voksne bør være oppmerksomme på hvordan vi kan bygge opp barnas selvfølelse og selvtillit. Mange har vokst opp med foreldre som på en eller annen måte ikke har greid å bygge en god selvfølelse hos dem.


Noen vil hevde at høy selvfølelse er sårbar og trenger beskyttelse. Bup nettopp legger hovedvekt på å bygge opp selvtillit, mens man lar selvfølelsen ligge. Det er forskjell på selvfølelse og selvtillit. Mia Törnblom vet hva det vil si å ha dårlig selvfølelse.


Det sentrale er å bygge opp selvfølelsen. Ofte kan en lav selvfølelse få oss til å oppleve en følelse av skam, og vi kan få. God selvfølelse gir glade, trygge, omtenksomme barn.


God selvfølelse – i likhet med god selvtillit – kan trenes opp.

Vi kan sammenligne det å bygge selvtillit med det å bygge god helse: For mange. Utfordringen blir å finne ut hvordan akkurat du kan bygge opp din selvtillit. Fra å trene 5-ganger i uka og ha en plan med maten jeg spiste, for å oppnå best mulig resultater med treningen - er overgangen til null . For å øke din selvfølelse, er det viktig at du lærer av dine feil. Det er vanskelig å bygge opp selvtilliten når man tror at de i utgangspunktet er ute av stand til å . Hvordan kan du bidra til å bygge opp selvfølelsen til barnet ditt, uavhengig av hva han får til?


For å legge til rette for at barnet utvikler gode . OG VISST DU at økt selvfølelse reduserer faren for stress og utbrenthet? Ble hengt opp i denne artikkelen og vi kvinner er i virkelig i . Bedre selvfølelse gir en trygg barndom frigjør energi og glede og øker livskvaliteten. Slik kan du som voksen bygge opp barnets selvfølelse . Få en sterkt selvfølelse i dag med hypnose på lydbok! Det er for mange barn presser seg til farlige ytterligheter for å holde opp til disse usunne standarder for skjønnhet.


God selvfølelse fører som regel til et stabilt selvbilde, som igjen er grunnlaget for å bygge opp en selvtillit. Lav selvfølelse kan høynes ved at selvtilliten utvikles. Her vil jeg samle små tips om hvordan du kan bygge opp selvfølelsen. Noen har jeg allerede skrevet om, men jeg vil samle alle her slik at du lett kan finne fram .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.