mandag 20. juli 2015

Atmos vedkjele

Pakken inneholder : Vedkjele med sugevifte, stål . Atmos GSE GSX serie er i utgangspunktet produsert for det tyske markedet med sine strenge krav til utslipp og virkningsgrad.

Siden 20har vi solgt over 12Atmos vedkjeler. Atmos DC til SF har en virkningsgrad på og 3GSE og .

ATMOS VEDKJELE - Norges mest solgte vedkjele. FORDELER MED ATMOS VEDKJELER - Brenselmagasin fra til 3liter - Primær- og sekundærluften blir . Atmos serie S er en enkel og rimelig vedkjele, som passer for oppvarming av bygning(er) i spekteret 50- til ca 5m². Atmos SF vedkjeler har en virkningsgrad på og leveres i størrelser for intill 105cm lang ved.

Atmos serie SF er en effektiv vedkjele, som passer for . De miljøvennlige kjeletypene fra Atmos er konstruert for oppvarming av eneboliger, hytter, fritidsboliger og andre lignende objekter. Eg har forespurt på ein 35kW Atmos i Norge og fått pris på ca. Skal kjøpe meg ny vedkjele med om lag kW kapasitet og 2liter.


Nya Atmos GSX skulle ja kika på en gång till om ja böt panna . Vi har et komplett bioanlegg med solpanel og vedkjele i drift i vårt varmesenter. Atmos serie S er en enkel og rimelig vedkjele, som passer for . Liste på alt atmos vedkjele kw Fra Gadyet. Jeg har selv fått masse god hjelp fra forumet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.