onsdag 17. juni 2015

Radonbrønn icopal

Varetekst: 15X15XICOPAL RADONBRØNN V 125X650MM. Varegruppe 3: 359- Grunnmur-Isolasjon og tilbehør. Betalte nesten 90sist med radonbrønn og mansjetter, jeg skal ha.


Isola og Icopal som har godkjent radonduk. Byggevareprodusenten Icopal fører produkter for radonbeskyttelse. Materialer og jobb for å legge en radonbrønn i grunnen før bygging kan . Det ligger en Icopal radonbrønn inne i en lukket vegg som må kobles til rør og føres over tak.

Det er også montert radonbrønn fra Icopal i pukklaget. Leverandøren (Radonmannen AS) garanterer at radonsperren er lagt forskriftsmessig og . NORTETT Radonbrønn er et radontiltak i grunnen som kan aktiveres ved behov. NORTETT Radonbrønn monteres i pukklaget under isolasjonen i grunnen. Mange lurer på om de også må legge inn radonbrønn, sier Trond Falao.


Icopal Base Radonsperre er godkjent for montering i bruksgruppe A og. Bruker jeg en ventilert løs-klinker skorstein ala Icopal, Shadler ol,. Vi lagerfører ICOPAL radonduker, henholdsvis RMB4og Blackline 1000. Komponenter som Radonbrønn, rør, rørtilslutninger og brønnlokk .

Tak og beslag: Flatt tak med lufting, noe som gir en robust og varig løsning. Spiker for grunnmurslister Icopal 30mm 1stk pr. Repeat Monteringsfilm Icopal Radonsystem video by IcopalNorge.


Isola, snakker om blant annet radonbrønn med Finn Ove Stran. Bygg AS, følger med på hva Trond Leirvik, Icopal, viser på skjermen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.