mandag 8. juni 2015

Plate under ovn krav

I regelverket står det videre: Det er ikke noe krav om at kontrolløren må ha sentral eller lokal. Skifte av gulv under eksisterende vedovn. Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på.


Andre krever at man har en plate under selve peisen også. Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller . Er det krav til størrelse rett foran ovn og rundt? Det sikrer våre krav til effektiv og økonomisk bruk av brenselet. Gulv av brennbart materiale skal beskyttes med plate av.


Det er ikke krav til skriftlig bekreftelse på utført kontroll. Les hele denne anvisningen før du begynner. Forsikre deg om at ildstedet blir montert og brukt ifølge de anvisnin- ger som er.


Avstand fra sidevegg ovn til vegg av brennbart materiale min. Gulv av brennbart materiale må foran og under ildsted dekkes med plate av ubrennbart materiale. Platen må stikke cm frem foran innlegg. Kjøp en herdet glass plate som du legger over. Nei, jeg gjør ikke krav på å kjenne sannheten.


Ved installasjon av ovn er det spesielt viktig å være oppmerksom på peisovnens. Tredørk eller brennbart dekksbelegg under ovn skal beskyttes med stål eller. Din Bravo ovn skal alltid monteres på et fast og stødig underlag. Dette er et spørsmål som omhandler krav i teknisk forskrift til plan- og.


I utgangspunktet skal det være ubrennbar plate under og foran ildstedet. Et rentbrennende ildsted er et ildsted som tilfredsstiller norske krav til utslipp beskrevet i. Gulv av brennbart materiale under ildstedet skal være dekket av en ildfast plate. Vi leverer natursteinsplater i marmor og skifer tilpasset hver enkelt ovn. Inkludert i leveransen er plate under ovn i sort metall og rør for tilkobling til.


Huseier står selv ansvarlig for at alle krav til sikkerhet er ivaretatt. Dagens livsstil og krav til komfort gjør at nye varme-. Se mer informasjon og bilder på vår hjemmeside under Infobank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.