tirsdag 16. juni 2015

Matt gulvmaling

Den ene typen maling gjør overflaten enkel å vaske, mens den andre gir en mer eksklusiv følelse. Har du et bevisst forhold til malingens . En farge kan oppfattes forskjellig ut fra om den er malt på gips, strie, mur eller sparkel, sier Skogstad som anbefaler en matt maling med glans .

Hvilken glans den ferdigmalte flaten får, har vel så mye å gjøre for sluttresultatet. De fleste vet at de skal bruke en blank maling med høy glansgrad på lister og dører, og en matt maling med lav glansgrad i taket. Beckers Gulvmaling Plus passer bra til betonggulv innendørs. Benyttes som grunning på gamle og nye ubehandlede betonggulv .

Jo blankere maling, jo lettere er det å holde rent. Skoleeksempel: Blankt på gulv, lister og dør, matt på vegger, og enda mattere i taket. Trapp: TreStjerner Gulvmaling Matt 57Koks. Gulv: TreStjerner Hardvoksolje Klar Innfarging med TreStjerner Gulvolje . Lady Pure Color er en matt maling med glansgrad 2. Bruker du denne på veggene i stua får du fremhevet kunsten på en fin måte.


Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling. Gir en matt fyldig og ensartet finish fra alle vinkler som tåler rengjøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.