onsdag 17. juni 2015

Jumbolite pris

Ake og skidag i dag #ski #akematte #gøyforlitenogstor #utedag #gojenta. Vi har både snow racer, akebrett med ratt og akematte. Her er det stiga snowracer som ble kjøpt til gutten da han var år.

En morsom måte å ta seg fram på om vinteren. En akematte som har hatt et langt og veltjent liv. Tillverkade av slitstarkt material med goda glidegenskaper.


Brettspill, Hamax akematte, snøsparkesykkel, Skylanders swapforce, bøker,.

Har sett en fra Stiga til drøyt 3Kr og en annen på Toys R Us til . Basketball Baden Rubber Gummibelagt til trening og fritid. Varenavn2: Dette toppmodellen av en STIGA Snowracer. VINTERUT AKEBRETT 14- 2- 3- 5- 7- 22- HOT SHEET Rumpeakebrett gir mye moro!


Hamax Mini Mattress: Maxi Mattress er en stor akematte av høy kvalitet. Med et solid glidemateriale har du et produkt med lang.

Unikt buede former for ekstra manøvrerbarhet. Pent brukt akebrett fra Stiga til de minste ungene. Han får Stiga rattkjelke, stor koffert, akematte (fra nissen) og prumpepute (fra nissen) Og pysj.


Men det tror jeg han kommer til å gi blaffen i. Jeg har prøvd å få tak i en akematte (slik bh har) men det er velidg vanskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.