mandag 15. juni 2015

Hvordan fyre i peisen uten tennbriketter

Legg et par kubber ved nederst i ovnen, deretter en tennbrikett som du setter fyr på. Over tennbriketten bør du legge litt småkløyd ved. Husker det var noen som sa at det var lett å fyre i peisen hvis man.

Barken tar veldig lett fyr, så den må vende inn mot tennbriketten. Hvordan lager du den perfekte uteplassen? Nå vil bransjen lære nordmenn å lære seg å fyre i ovnen.


Se hva som er best av tennposer og tennbriketter.

Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller. Får du ikke skikkelig fyr på den nye peisen eller ovnen din? Det er fordi at bål uten flammer dobler utslippene av kullos og partikler.


Krøllers sammen papir og bruker tennbrikett, har døren oppe for å få luft. Men med telys har det tatt fyr uten problemer. Mange unge i dag greier ikke å få fyr uten kunstige hjelpemidler;. VIDEO: Feiermester Kjell Jakobsen viser deg hvordan man fyrer opp før peiskosen.


Tennbriketter, avispapir og never kan hjelpe på med oppstarten. Når høsten kommer, bretter de fleste opp ermene for å gjøre peisen klar for. Den erfarne feiemesteren forteller også at du bør velge tennbriketter som.


Turid Tansøy hos MAXBO Stormarked Skjetten viser deg hvordan du velger riktig peis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.