onsdag 10. juni 2015

Funkisvilla

En funkisvilla er et funktionalistisk hus med en meget klar, geometrisk form. Vinduer og døre er placeret asymmetrisk i den glatpudsede facade, . Skanlux funkisvilla er en moderne fortolkning af 30'ernes funkis huse.

Husene fremstår moderne og er samtidig tro mod traditionen. Den klassiske funkisvilla eller funkis hus fra 1940erne og 1950erne er populært på grund af sine skarpe linjer og enkle udtryk. Det skal ikke koste en bondegår at bygge en lækker funkisvilla i god kvalitet og i tidsløst design. Derfor har vi vedlagt lidt inspiration til jer, som vi håber I kan .

Funkishuset er arkitektens moderne svar på det traditionelle parcelhus. Fladt tag i rene linjer og stringente flader giver tilsammen et elegant og stilsikkert hus. Alle gamle rør er skjult i en forskudt væg bag håndvask og wc. Isolering af facader og tag på funkisvilla. AB Huset har forestået projektering og opførelse af denne unikke villa i plan som nu er færdiggjort og afleveret til bygherren.


Formsproget tog man helhjertet til sig i den danske funkisvilla. Læs alt om funkisvillaen, og hvad du skal være opmærksom på, når du skal renovere: Arkitektur, energiforbrug, indeklima og meget mere. Kom på besøg i en moderne funkisvilla og få inspiration til din egen boligindretning.


Læs om Murermestre Bent og Morten Nielsen.

Når du køber et brugt hus, er det vigtigt at være opmærk- som på, at huset ikke kan sammenlignes med et nybygget. Her er et forslag til en funkisvilla, vi kan lave en model som passer lige til dig. Med inspiration fra 1920'erne har Tømrerfirmaet Skov fortolket alle de træk der karakteriserer den moderne funkisvilla. Rene linier og fladt tag - et stilrent og . Den klassiske funkisvilla er enkel, kubistisk, med rene linier og fladt tag. Navnet “funkisvilla” (fra svensk funkis) . Projekt: Funkisvilla 3m Årstal: 2010.


Sted: Brejninge, Materialer: Pudset ydervægge - Fladt tag med tagpap - Træbeklædning i lærk . Her er din guide til køb af hustypen funkisvilla. Læs om det, du skal være særlig opmærksom på ved boligkøb, og stå stærkere, når du køber bolig. Funkisvilla projekteret og opført i ny udstykning i Jelling.


Huset er udstyret med vinduer fra serien VELFAC 2og er opført i 2011. Det klassiske parcelhus går som varmt brø men når vi drømmer, drømmer vi om murermestervillaen og lavenergihuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.