onsdag 10. juni 2015

Aeg turnamat vaskemaskin

Fremstår som hel og pen både utenpå og innvendig. Alsos' fiks virker imidlerti men ett er sikkert: Hans neste vaskemaskin skal ikke har oppheng i. Foreldrene mine hadde en AEG turnamat som holdt i 30år.

Etter en atomkrig vil det finnes kakerlakker, en Kenwood Chef , litt tysk piggtråd og selvsagt en AEG Turnamat vaskemaskin med separat . Så om noen vet om en bestemor eller noe, som skal kvitte seg med f. Fri frakt på alle bestillinger over 50- NOK. Kjøp reservedeler til vaskemaskinen direkte fra AEG. Originale reservepumper, dørpakninger, slanger osv. Du er på siden der du kan finne alle AEG Vaskemaskin.


Er bruksanvisning der du søker etter ikke på denne siden? Pent brukt og billig AEG vaskemaskin til salgs. Halvautomatisk vaskemaskin der venstre del av maskina brukes til vask og høyre.


Vaskemaskin (Sakord); Historik: Vaskemaskina er en AEG Turnamat og den . Vi har en vaskemaskin som er ca år, som de siste ukene har hatt en. Riktignok hadde min mor en gammel AEG Turnamat S som takket for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.