onsdag 15. april 2015

Toalett stol

Välj bland fler än olika golvstående toalettstolar från välkända varumärken. Sign 68- Golvstående toalettstol från Ifö till kanonpris. Standardtoalett från Ifö med inbyggt dolt S-lås. Här hittar du värdefulla tips vid byte av toalettstol samt gör det själv beskrivning hur du byter ut en toalettstol. Viktiga saker att tänka på vid köp av en ny toalettstol.


Den ska vara praktiskt men samtidigt smälta in i inredningen på ett snyggt sätt. En toalettstol är en långsiktig investering.

De flesta toalettstolar används många gånger varje dag och behöver därför vara praktiska, snygga och slitstarka. Swift fristående toalettstol är idealisk för de som inte kan sitta så lågt som på vanliga toalettstolar. Våra toalettstolar i rostfritt stål är praktiska för miljöer med krav på hög hållfasthet och hygien. Exempel är offentliga toaletter, sporthallar, restauranger . Har från vår röris hört att man kan limma fast toalettstolen istället för att skruva fast den.


Orsaken till vi överväger andra alternativ än att. Vit toalettstol med hel- och halvspolningsfunktion, l vid helspolning, l vid halvspolning. Vattenfyllningsvolym och spolningsvolym är justerbara.


Med toalett, talspråkligt toa, avses vanligen ett rum för en klosett, oftast en vattenklosett.

Toalett kan även betyda personlig hygien. Toalettstol i vitt porslin i klassisk stil inklusive cistern och förkromad spolknapp. Soft Close (mjukstängande) lock går att köpa till, se tillbehör. Stilren toalettstol i hög kvalité som passar de flesta badrum. S-lås(golvanslutning) i Porslin och mjukstängande toalettsits.


Reservdelar till toalettstol 88-20 88-20och 88-208830 Spolmekanism till 88-20 88-20och 88-2032.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.