mandag 13. april 2015

Tetting av røykrør

Bruk isolasjonssnor til tetting mellom røykrør og stuss. Monteringsveiledning følger med innmuringsstuss. Et frittstående ildsted knyttes til en skorstein med et røykrør. Hvis røykrøret er uskadd og ildstedet skal . Til disse pipene brukes spesielle gjenmuringslokk til å tette hullet etter røykrøret. Se følgende link side og spesielle røykgjennomføringer til . Har fjernet enn Jøtul peisovn og ønsker tilbud på tetting av hullet etter røykrøret i pipen.


Pipen er en teglsteinspipe fra 50-tallet. Har så vidt begynt å lage hull for nytt røykrør i pipe men pga dobbel leca og generell usikkerhet rundt hvordan arbeidet skulle gjennomføres ble . VIDEO: Da hullet ikke skal brukes, må den gamle røykrør-innføringen fjernes. Den er for mange år siden murt fast i skorsteinen, så det er nødvendig å . Hjemme hos meg er det slurvet med tetting av gammelt hull til røykrør og ved termografering under fyring viser pipa ved siden av ovnen rundt . Oljefyr stole på forbrenning av gasser eller for å skape varme som deretter distribueres gjennom huset.


Olje er effektiv som fyringsolje, men brenner det . Trenger en murer som har gjort dette før og kan dette med blanding. Disse gir en absolutt tetting av pipas vanger på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.