torsdag 16. april 2015

Obs hypermarked åsane

Juridisk selskapsnavn, OBS Hypermarked Åsane. Gateadresse, Myrdalsvegen A, 51Nyborg. Det er for tiden ingen ledige stillinger .

I 19åpnet den første Obs, og i 20er Obs også her på Facebook. Dette var på OBS og på trelasten i Åsane Bergen. Da kan du bli en av våre nye salgsledere ved Coop Obs!


Hypermarked Åsane, som åpner i november 2014.

Som salgsleder vil du få ansvar for den daglige . Bedriften Coop Obs Hypermarked Åsane Avd 4i Nyborg i Bergen kommune driver innen bransjen. Current, Salgsleder sport og fritid at Coop Obs Åsane. Obs Hypermarked Åsane er et BEDR stiftet januar 19som driver innen butikkhandel med bredt vareutvalg med hovedvekt på nærings- og nytelsesmidler.


Hypermarked Åsane, Myrdalsvegen (Supermarkt) Stadtplan Hordalan Norge. De nye Obs-ene kommer i Åsane og Loddefjord. Planen er at Coop Mega Vestkanten skal konverteres til et Obs hypermarked. Lagunen Storsenter og Åsane Storsenter deler andreplassen på listen.


Vi har MX-Sport, G-Sport og Coop Obs Hypermarked fra før.

Hypermarked på kjøpesenteret Lagunen er med sine 5. Neste år kommer en til på Vestkanten, og i 20en i Åsane, hvis . I tillegg skal sportskjempen G-Max inn i det gamle Ikea-bygget, og Coop Obs Hypermarked blir en realitet om et par år. Juni Coop Obs Åsane (kl.10) MOLDE: Lørdag. Juni Coop Obs Hypermarked (kl.13-17) HARSTAD: . Coop-butikk (OBS- hypermarked) i det som i kommunedelplan (KDP-) for Åsane . Til sammenlikning er byens eneste såkalte hypermarked - Obs på Lagunene - bare 41kvm. Dette er en trend som kommer fra USA og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.