onsdag 15. april 2015

Myggnetting til seng

Myggnetting til seng2 messagesmai 2009hjelp hjelp. Myggnett til enkelt seng - Ferdig impregnert.

En myggnetting kan forbedre sovekvaliteten og komforten drastisk på tur i Norge. Myggnett fra Zero2Four som passer til 60x120cm sprinkelseng og reiseseng. Myggnettet er heldekkende og kommer i hvit.


Lengeler, forfatter av Net Gain mygg-net seng canopies er den vanligste formen for myggnetting.

Et myggnett seng baldakin henger fra taket eller . Vi har nå Myggnetting til seng fra Finn. Deltametrinimpregnert myggnett fra Vestergaard Frandsen i meget solid. Impregnert laken som legges i sengen for beskyttelse mot bl.


Passer til vugge og seng som er opptil 90x 2cm. Overdel i bomull for fint fall og nett av 1 polyester som sirkulerer? Les mer om Sea To Summit STS Myggnett pers.


Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. MEN, jeg ønsker å ha myggnetting over senga.

Svært lite når det er pakket sammen, og perfekt å ha med på reise. Passer de fleste sprinkelsenger og reisesenger. Sortiment og priser kan variere mellom varehusene. Eventuelle lokale tilbudspriser oppdateres ikke her.


Myggnetting som holder mygg, fluer, veps og allskens insekter unna når du sover. Det er viktigere å forebygge myggstikk med impregnerte myggnett enn å ta malariamedisiner. For f et myggfritt rom kan du bruke impregnert myggnetting i drer.


Best beskyttet er man ved oppholde seg innendrs etter solnedgang og ved . Myggnettet har ett opphengspunkt og er sirkulært. Ett opphengspunkt lønner seg dersom du skal forflytte deg mye og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.