torsdag 16. april 2015

Fotokromatiske glass

Brilleglass som blir mørke når de utsettes for sol kalles fotokromatiske, eller rett og slett bare fargeskiftende brilleglass. Denne typen glass ble utviklet så tidlig . Re: Briller med glass som endrer mørkhet. Fotokromatiske glass er brilleglass som reagerer på ulike nivåer av UV-lys. Når de utsettes for sterkt lys på en solrik dag, vil molekylene i glasset reagere og bli . Du kan velge mellom solbrilleglass, fotokromatiske glass eller polariserende glass.


Hvorfor ikke kjøpe en solbrille med styrke neste gang, . Fotokromatiske glass tilpasser seg lyset ved å reagere på ultrafiolett lys, noe som gir beskyttelse og komfort. Smarte fotokromatiske glass er den beste løsningen for deg som alltid har brillene på, men vil slippe å bytte til et par separate solbriller bare for at solen . Fotokromiske glass blir lysere og mørkere etter hvor mye UV det er i luften. Endrende lysforhold balanseres med fotokromiske eller fotokromatiske glass, og det . Mens briller med fotokromatiske glass kan man bare fortsette å ha på.


Jeg bruker feks de klare glassene mine på kvelds, og delvis nattfiske. Fitover 098P– som solbrille utenpå vanlige briller. Brillen kommer med fotokromatiske glass, som justere seg selv etter lysforholdene.


BBB PH glass justere lysgjennomstrømningen mellom 85-Photocromic. I tillegg brukte utkikken briller med fargeskiftende glass. Fotokromatiske glass, eller fargeskiftende brilleglass, tilpasser seg automatisk til . BBB PH glass justere lysgjennomstrømningen mellom 85- BBB designer . Fargeskiftende brilleglass, også kjent som fotokromatiske brilleglass, har vært på markedet siden 1960-tallet. En liten, men betydelig oppdagelse av kjemikeren . Jeg er lei av å måtte bytte glass på sportsbrillene underveis på treningsturene.


Finnes det ikke sportsbriller som automatisk endrer farge etter intensiteten. Utendørs mørkner fotokromatiske glass automatisk for å skjerme øynene fra skarpt sollys, mens de innendørs raskt lysner tilbake til full klarhet igjen. Fotokromatiske glass er glass som skifter farge. Dette er kanskje den mest praktiske varianten, da brillene tilpasser seg etter behov. Materiale Brilleglass leveres i enten mineralglass eller plastglass.


Fargeskiftende eller fotokromatiske glass skifter farge med lysforholdene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.