torsdag 23. april 2015

Dekkoppheng garasje

Vegghengt system fra Elfa til garderobe og oppbevaring på soverom. Vi leverer en rekke tilvalg til din garasje eller bod. Planering, ringmur, elektrisk installasjon og maling er noe av det vi kan tilby.

Her kan Styrets Leder i et boligselskap med fellesgarasje, selv innhente tilbud basert på reelt antall P-plasser i deres garasje-anlegg. Duratrax tilbyr smarte oppbevaringssystemer for alt fra sykkelholdere til stilren garderobeinnredning for bod og garasje. Justerbart dekkstativ for oppbevaring av . I bod-delen i vår garasje henger fundamentet i bjelkebeslag på et knippe av mm murbolter, og belastes problemfritt med tunge gjenstander .

Elfas øvrige hyllesystemskomponenter for å forvandle din garasje, bo hobbyrom eller vaskerom til et velorganisert område. Om ønskes kan hengerne låses ved hjelp av hengelåser. Kraftig holder beregnet for montering på vegg i garasjen eller andre passende steder.


Gummi på armene beskytter mot oppskraping av . Håndsenderen må også kodes til rett garasje. Resultater for Garasje I Os; omtaler fra kunder , priser, kontaktinformasjon, åpningstider. Sikre dekk, Rørleggerartikler, Get, dekksikrer, Garasje, dekkoppheng . Vi har fått tilbud på dekkoppheng som benyttes blant andre i Fossum Boligsameie. Pris ferdig montert for inntil enheter kr 995 . Garasjeinnredning med Enklere Bolig gjør at du får mer ut av din garasje. Da bør du få på plass skioppheng, dekkoppheng, sykkeloppheng og mange av våre . Ingen i Sameiet har en privat garasje, men en biloppstillingsplass.


Noe måtte gjøres, sier Kristian Rasmussen. PROFIL-dekksikrer har, verken på det norske marked eller i Europa forøvrig. Må være ett stativ som henger høyt pga smal garasje.


Det er også aktuelt å henge de fra takbjelkene. Ta kontakt i dag for a fa et tilbud pa din garderobe - med eller uten . Bli den første til å gi Get Eivind Berg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.