tirsdag 3. mars 2015

Soverom inspirasjon farger

På soverommet er det behagelig med kjøligere toner. For ikke lenge siden malte jeg soverommet grått og etter noen tester med forskjellige nyanser falt valget på LADY . Farger påvirker oss mer enn mange er klar over, og soverommet er at av de rommene hvor fargevalget påvirker oss mest.

Hvis du har hvite eller grå vegger i dag, vil de fleste farger føles ganske . Denne Pinen ble oppdaget av Mona Østdahl Gulsvik. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Se mer om Farge, Interiør og Inspirasjon.

Soverommet: Jotun Bliss og kalkmaling fra Pure Original (farge Elephant Skin). Sjekk gjerne ut pinteresten min å få inspirasjon du også. Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet?


Kjøp møbelstoff i en farge og et mønster du liker, vatt, en skummadrass (ca cm tykk) og . Lyst til å forandre soverommet nå som det er vår, men vegrer deg for. Det er også derfor putetrekkene kommer i inspirerende farger som går . Soverom Inspirasjon Farger ~ Farge EGET ROM. STIKKORD: farge, gulv, interiør, interiør innreder, maling, soft mint, soverom,.


Farger kan gi det lille ekstra du leter etter. Fargerike har utropt lilla, i en rekke ulike nyanser, til årets farge. Soverommet skal vises frem – ikke gjemmes bak en lukket dør. Også det skyldes inspirasjon fra hotellene. For soverommets tekstiler er det ensfargede, mørke farger som gjelder, og det skal føles luksuriøst.


Pynt opp med telys og varme pledd i sesongens farger. Nytt sengesett er en enkel måte å fornye soverommet på. Finn inspirasjon i stjernene, eller flykt til en sydhavsøy for å drømme uavbrutt i. Våre fototapeter ligger sortert etter kategori, designer, farge og rom.


Enkelte farger gir oss energi og godt humør, mens andre virker beroligende på oss. Så hvorfor ikke male soverommet i en farge som virker beroligende? Disse pusset og beiset jeg med Jotuns Interiørbeis (farge Drivved). For et vakkert soverom Hege ♡ Mye fin inspirasjon her! Vil du fornye soverommet, er hvitt, beige og grått rolige og behagelige farger p? LADY Inspirasjonsblogg – Kompetanse om farger, trender og … Kompetanse om . Det herlige er at nå er utvalget av farger innen tapet, tekstiler, maling og møbler så fantastisk.


Håper moodboardsene kan bidra til inspirasjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.