torsdag 5. mars 2015

Ølen betong

Betong AS er en av landets største betong- og betongvareprodusenter, med produktavdelinger for ferdigbetong, betongvarer og elementer. Velkommen til Ølen Betong sin offisielle facebook-side.

Betong - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Kontaktinformasjon for Ølen Betong avd Haugesund Haugesun telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kontaktinformasjon for Ølen Betong avd Element Sveio Sveio, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Kontaktinformasjon for Ølen Betong AS avd Gismarvik Aksdal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Kontaktinformasjon for Ølen Betong Avd Bygg Element Sandei telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Betong avd Hammerfest fra Hammerfest, Hammerfest. Grunnlegger av Ølen Betong og daglig leder i den Rogaland-baserte betongbedriftens russiske datterselskap Ølen Betong Murmansk, Atle . Russiske myndigheter anklager den norske forretningsmannen Atle Berge, direktør i Ølen Betong, for å være spion. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Betong Gruppen består av flere hel- og deleide virksomheter og er i dag en av landets største produsenter av ferdigbetong-, elementer og betongvarer. Betong er en av landets største leverendører av betongløsninger for bygg, anlegg og samferdsel. Totalt er konsernet etablert steder i Norge med .

Betong med hovudkontor i Ølensvåg, ved tettstaden Ølen i Vindafjord kommune, fem mils veg aust for Haugesun er ein av dei største produsentane i . Betong AS ble etablert i 19som et samarbeidsselskap mellom Berge Cementstøperi og Sunnhordland Støperi og Bygg. Betong er først ute som tomtekjøper og industribygger i Haugaland Næringspark. Betong sitt nye blandeverk ruver meter over bakken, kan . Betong er en av landets største leverendører av betongløsninger for bygg, anlegg og samferdsel (veier, broer, tunneler, havner). Betong utvider aktiviteten i Rogaland og blir største eier i et sammenslått Jærbetong og Sandnes Betong med en eierandel på. Presentasjon av Ølen Betong AS sin nettside.


BLE BEST PÅ HAUGALANDET: Ølen Betong har totalt 4ansatte og seks lærlinger – som er flere enn noensinne. Direktøren i Ølen betong har fått ti års utestengelse fra Russland. Dette er en utrolig skummel utvikling, sier Russland-ekspert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.