torsdag 26. mars 2015

Kvistfri furupanel

Kvistfri furu har blitt et meget populært produkt til panel både for tak og vegger. De fleste kunder ønsker en hvit lasert overflate for å bevare den lyse trefargen. Bjertnæs ekslusiv kvistfri er ferdigmalt furupanel som ikke trenger etterbehandling, med heldekkende farge og spikerfals for skjult spikring.

Kvistfri furu er regnet som det fineste av trevirke til treinteriør og er et eksklusivt materialvalg. Dimensjonen x 1er spesielt laget for og egnet som takpanel, . Skygge skrå Hvitmalt er en stilren og tidløs panelprofil med lange tradisjoner. De rene, rette linjene i panelet gir veggene et rolig og enkelt preg.

Smal, elegant faspanel med en V-form i skjøtene. Faspanel egner seg godt i små rom eller rom med mindre veggflater. Sett ditt personlige preg på interiøret ved . Denne type panel gir et minimalistisk utseende i motsetning til ordinær panel full av kvist.


Skaper et flott rom som prydvegg eller på . Endelig en malt panel med garanti mot kvister. Nå kan du få en hvitmalt heltrepanel med garanti .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.