tirsdag 3. mars 2015

Klosettstuss

Malermester Tina Juuhl lot seg intervjue om maling og graviditet mens. Når vi gjør slike vurderinger er det naturlig å skille mellom oljebasert maling og vannbasert maling. En vannbasert maling kan man male med når man er gravid.

Du må UANSETT gjennomlufte godt uansett maling du maler me og anbefaler . Jordmor: Det finnes så mye forskjellig maling på markedet, så hør med fagfolkene som selger malingen. Vannbasert maling tørker normalt på timer, i tillegg inneholder den svært lite. Sense (den malingen med den gravide barbidokka) er av dem som har minst .

Jeg ville brukt hva som helst vannbasert maling. Vannbasert maling inkl latexmaling (dominerer nå markedet); Oljemaling,. Jeg er gravid med termin i slutten av september, og opptatt av å benytte materialer . For eksempel kan inhaling maling røyk forårsake hodepine og svimmelhet og. O oljebasert eller vannbasert maling, bør gravide unngå å komme inn i et rom . Da jeg var gravid for tre år sidne fikk jeg beskjed om at vannmaling var ok,.


Vannbasert maling er ikke særlig skadelig for fostre, men avgir . Er gravid i uke og har siden jeg ble gravid hatt mensen-lignende smerter, regner med. Brukes bare moderne vannbasert maling etc fra store, anerkjente .

Spurte lege og undersøkte mye om dette da jeg gikk gravid. Maling, beis og lakk kan inneholde stoffer som kan være skadelig for helse og. Maling og lakk deles gjerne inn i to hovedgrupper: vannbasert og oljebasert. Slike reaksjoner er rapportert etter alle vanlige typer maling.


Gravide og spedbarn bør vente med å bruke nymalte rom til det meste er luftet godt ut,. GRAVID: Det florerer av velmenende råd på nettet, men det er ikke alle du trenger. Generelt sett er vannbasert maling bedre enn oljebasert. Spør oss - Svar på emne: gravid og oppussing. Er gravid i uke og driver med oppussing.


Maler dører og lister med vannbasert maling. Det er en meget hurtigtørkende maling, som også gir mindre sjanse for at underlaget. Dette gjelder både for vannbasert og for oljebasert maling.


Det betyr for eksempel at gravide kan male og barn også kan være tilstede stede der det . Jeg tror det er forskjell på hvilke maling du bruker. Det er løsemidlene i malingen som ikke er helt bra for deg - med andre ord vil en vannbasert . Her anbefaler de å bruke oljemaling istedet for vannbasert og sier at hvis man bruker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.