onsdag 25. mars 2015

Barnesoverom

Hei Jeg har et stort soverom som skal deles av to søsken. Eldstegull (9) vil pusse opp rommet sitt. Det er hvite (lett gulnede med tiden) vegger og tak i dag.

Explore Thea Tangvik's board Barnesoverom Max og Laura on Pinterest, the world's catalog of ideas. Shared Bedrooms, Bunk Bed and Bunk . Velger å beholde eksistrende skap, og male dette. Det er blitt et lunt og behagelig rom for lille gullet.

Her står jeg å tar bilde i trappoppgangen . Barnesoverom hoved etg, joda det ryddet litt :-). Advertisement: This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. Det har et barnesoverom til hver sin side. Bakveggen inn mot berget er laget av glass.


Det betyr at kveldslyset og naturen får komme inn i hytta . Inneklimaeksperter mener nordmenn har det altfor varmt innendørs. Ifølge Folkehelseinstituttet er grader ideell temperatur på soverommet. Gratulerer til finalistene som er plukket ut av Pia Strømsta redaksjonssjef i MAMMA. Etter at dere har stemt, må dere titte inn på nettsiden til Mamma, HER . God plass til både seng, kommoder og skrivebord. Liaflaten: Pen 3-roms leilighet med trappefri adkomst.


Videre har man stuer hvor den ene er tilknyttet barnesoverom. Så har de voksne gjester, har barna en egen fløy i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.