mandag 2. mars 2015

Baderomsplater vs fliser

Hverken fliser eller fuger er skikkelig vanntett når vannpåkjenningen blir for stor. Vi skal totalrenovere bad i hus vi har kjøpt og hadde i dag rørleggerfirma på befaring for å . Ta det som to prosjekt - a) legge fliser på gulvet og b) smelle opp baderomsplater på veggene.

Baderomsplater et rimelig alternativ til flis! Baderomsplater eller baderomspanel ligner til forveksling på keramiske fliser, men er hele plater som kan skrus rett på . Er ikke sikker om vi skal legge våtromsbelegg eller fliser. Fibo-Trespo Baderomspanel 25FG Ivory Tile.

Alloc Hvit snø glossy finish er en baderomspanel pla… kr 2600. Uansett om du skal legge våtromspanel eller fliser er det viktig å være nøyaktig på våtrom. Prisen på baderomsplater er billigere en flis, du får dem fra ca kr 500.


Fliser koster alt fra 1kroner til flere tusen pr kvadratmeter, og da må . Baderomspanel er en genial løsning for et begrenset budsjett.

Dere som har bygd nytt bad eller pussa opp bad. Fliser er etter min mening unødvendig når en ikke har allverdens med penger. En får kjøpt baderomsplater som ligner på flis. Baderomsplater har i dag blitt et meget godt alternativ til flis og utvalg og. Produsenten Alloc sine baderomsplater er både av høy kvalitet og . Fliser er populært på badet, men det finnes gode alternativer.


Veggvinyl, baderomspanel og malingssystemer for våtrom er både tette . Tapet med innebygd membran er nytt på markedet. Vinyl eller en blanding av våtromsmaling og fliser får også ned prisen. Vi skal bytte ut baderomspanel på to vegger ifb. Baderomspanel gjør renovering og nybygging av bad lekende lett! LIGNER FLISER: Casablanca Azzurro fra Fibo-trespo minner om fliser, men er altså.


Men nå kan du få baderomsplater med knallfarger, eller med design. Og vi ser at spesielt de yngre synes baderomspanel er kulere enn fliser,. Norges største utvalg av lagerførte fliser.


Velkommen også til våre butikker for å se et enda større utvalg av fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.