mandag 19. januar 2015

Lyse farger til stue

En meget anvendelig farge som passer både til varme og kalde farger! Lurer på om du unne tenke deg å dele tips om gardiner på soverom og stue. Den største utfordringen når du skal lysne en stue, er store, mørke sofaer, sier Ramsøskar.

Han påpeker at folk flest liker lyse farger, men at de velger for nært . Grått fungerer også bedre mot mørke møbler enn lyse eller mønstrede. Stuen er rom for å slappe av eller kanskje gjøre lekser, velg farger som. I 20gikk vi inn i et tydelig trendskifte når det kommer til farger.

Fra lyst, lett interiør og lyse vegger med én kontrastvegg – ser vi nå mer monokrome rom med . NSC-koden for alle disse farger angir at de er lyse og kun. I en stue med en blå sofa, vil blåfargen smitte av på de lyse hvitfargen i rommet. Unge mennesker som ikke har opplevd de mørke fargene på 80-tallet ønsker mørkere farger på vegger, men de som har opplevd det, vil ha lyse vegger. Liker godt lyse farger, gjerne med litt brunt eller beige i. Jeg ville for eksempel valgt lyse og rolige toner til soverommet,.


Er gangen blå, stuen grå og soverommet i en annen farge oppleves det som . Start med lyse nyanser på enten et bilde eller et fotografi på veggen. Enten det er stuen eller gjesterommet, tar du med deg én eller flere av fargene som kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.