torsdag 15. januar 2015

Hvordan bygge gapahuk

På Kongsberg står en gapahuk som kom helt til finalen i Bergene Holm. Mentor forklarte hvordan man beregner avstanden mellom . Gapahuken er et enkelt og praktisk krypinn, som egner seg godt til.

Ivar Anton Nøttestad og Jane Dorner viser deg hvordan du kan. Gapahuken som han akkurat er ferdig med å bygge er mer enn godkjent. Gapahuk bygd med trestokker, tau og pressening.


Bygge i et fringe, verken i midten av et felt eller en tett kratt, men et sted mellom disse områdene.

Velg et område minst yards en kropp av vann, som . Enten du er en hage buff eller du bare trenger et sted å organisere og skjule ungen utendørs leker, grillnødvendigheter eller plen vedlikehold av verktøy, . Hester trenger ikke å ha vedlagt låver å leve i. De fleste vil heller være ute , selv i regn og kulde. En gapahuk hest ly er en enkel struktur bestående av tre vegger, skråtak , og en åpen side. Det er en veldig enkel måte å gi beskyttelse mot elementene for dine . Når du vokser din eksisterende skur, kan det være lurt å legge til en gapahuk.


Dette er en enkel struktur for å lage og kan være ferdig i en ettermiddag. Dette kan være en fin måte å bygge en midlertidig ly når ut i felten.

En gapahuk kan også brukes som en skjult når fugletitting eller . A gapahuk drivhus er halvparten av et drivhus som er bygget mot et eksisterende bygg, for eksempel hus, låve eller skur. Lean-til veksthus er nyttige for gartnere . Gapahuk bygd med trestokker, tau og pressening Tips til sider. Noen reiser en gapahuk, andre arbeider med små hus og hytter. Gapahuk Gapahuken er et enkelt og praktisk krypinn, som egner seg godt til overnatting.


En variant av gapahuken er å spenne opp et tau . A lean-to er en åpen konstruksjon som er avhengig av en annen struktur for å støtte. Den består av to uavhengige bærere, slik som stolper, og et hellende tak. Med flotteste gapahuk kan en hentyde til selve byggverket, men det. Tom Are Almaas: Etter mye om og men om hvor og hvordan og . Når du vokse fra eksisterende skur, kan du legge til en Gapahuk. Dette er en enkel struktur opprette og kan gjennomføres på en ettermiddag.


Vi skal se litt nærmere på hvordan vi setter opp en gapahuk og hvor vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.