torsdag 22. januar 2015

Honda gressklipper test

Honda originale gressklippere – det ledende gressklippermerket, har alle de kvaliteter du skal se etter ved valg av gressklipper. Joda, men du får ikke en Honda til tre lapper. Honda HSS 9ETS ble kåret til testvinner blant snøfresere i test utført av magasinet Gjør Det Selv for TV Hjelper deg 4.

Klipping opp til 5m– Se til at du velger en gressklipper som er rett. Den får poeng av mulige og plasserer seg dermed rett før Honda Miimo 5som . Trenger ny gressklipper og ser at Bauhaus selger en McCulloch med. Da snakker vi om bunnsolid da, Toro og Honda er også et alternativ.

Trenger å kjøpe meg en gressklipper i dag, gresset vokser med turbofart. Jeg kjøpte Honda for 11-år siden og har aldri angret et sekund. Jeg fikk en gammel gressklipper av min mors nabo, den hadde stått i kjelleren.


De har selvfølgelig ikke den myke gangen til en Honda, og er kanskje ikke såå . Honda Gressklipper IZY HRG 4SK er en modell som passer for mindre og mellomstore plener. Sterk motor, innstillinger av klippehøyden og en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.