torsdag 25. desember 2014

Batteridrill

Min trofaste batteridrill er i ferd med å si takk for seg etter flere år. Har ingen spesielle krav, men gjerne batterier. Jeg har kikket på batteridrill en stund selv, og hadde lyst til å kjøpe.

Liker den, men tror jeg velger den bort pga av batteriene. Dewalten fikk jeg holdt i på Maxbo i går. Kraftig og kompakt proffdrill med 2xAH batterier.

Praktisk, behagelig og alltid klar til bruk takket være lithium-ion-teknologi . Bosch Batteridrill PSR 18Li-er en av de mest solgte batteridrillene til Bosch som er en kraftig drill med 18V batterispenning. Vi tilbyr utleie av små driller og driller for større borearbeider, dvs alt fra batteridriller til kjernebormaskiner. Felleskjøpet nettbutikk - Batteridrill BS 14.

Kun 1mm lang, ideell for arbeid på steder med begrenset plass. Milwaukee 's 4-pols motor leverer maksimal kraft med beste . Lithium-ion batteri uten selvutlading som gjør at den alltid er klar til bruk. Smart Chip gir ytterligere batterikapasitet. Batteridrill (Fagstoff, nb); Oppgave om verktøy (Oppgåve - Interaktivitet, nb); Batteridrill (Fagstoff, nn); Oppgåve om verktøy (Oppgåve Batteridrill (Bilde) . JAPCELL Batteri til Würth 18V Elektrisk Verktøy Spesifikasjoner: Kapasitet: 3. Ah Spenning: 18V Batteriteknologi: Ni-MH Dimensjoner: 136. Søk opp de nyeste tilbudene for Batteridrill i Elverum og nærområdet.


Finn informasjon om åpningstider og adresser. Kjøp Batteridrill i Elverum og nærområdet. Re: Hvilken batteridrill anbefaler dere til ca 150-?


Makita BDF456RFE LXT Batteridrill - V. PRO Meget kraftig med lys En meget driftssikker og profesjonell batteridrill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.