mandag 17. november 2014

Lekestue byggmakker

Flott lekestue fra Arnøy Engros AS som bygges med lafteprinsippet. Lekestuen måler 1x 1cm og har en terrasse på x 1cm.

Med litt maling og kreativitet lager du et perfekt lekeunivers for de minste. Hos Maxbo finner du dette morsomme lekehuset for barn med hems i den høyeste delen. Leveres med blomsterkasser, vinduer i plexiglass, skodder og gulvsett.

En flott lekestue som bygges opp med elementer. Didrick har plan som forbindes med en stige opp til etg. Lekehus Rødhette - en hyggelig lekestue 4kvm.


AnonymforuHva måtte dere betale for et slikt? Huset er et Rødhette lekehus, som vi kjøpte på Byggmakker i fjor. Det var MYE jobb å ferdigstille det, selv om det kommer i en ferdigpakke, . Explore Byggmakker's board Bod - anneks - lekestue on Pinterest, the world's catalog of ideas. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Velger du å snekre lekestue til barna selv får du deres egen stil - dessuten. Bygg lekestue selv_interiørtips fra lekestuenb Aurora-Byggmakker. Byggmakker Skattum Raufoss, Raufoss, Norway. Gjør et kupp på lekestue didrick, 60kr. Sistnevnte har de på Byggmakker til ca 25for tiden, men den er veldig liten.


Arrangøren for denne konkurransen er Byggmakker Tiller, og konkurransen avsluttes fredag 26.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.