mandag 17. november 2014

Fuglehus i tre

Det er både enkelt og morsomt å lage fuglehus. Her får du tre tips til litt uvanlige varianter. Fuglehus i tre – dekorativt matingshus for småfugler Spennende tilbehør til hagen din!

Plasser huset et sted hvor småfuglene trives og nyt synet av fugler. Fuglehus i tre - dekorativt matingshus for småfugler. Plasser huset et sted hvor småfuglene trives og nyt synet. Har både vanlig fuglekasse i tre, og noen temmelig uvanlige noen i.

Har du lyst på fuglehus, men ikke lyst til å bygge, så finner du en liste . Nedenfor finner du en enkel måte å lage fuglekasse på. Ikke bruk spiker eller skruer hvis de skal henges opp i et tre. Fuglekasse i solid treverk som du selv kan pynte i glade farger og mønstre. I pakken følger det med maling og pensel.


Ingen kommer til å ha likt fuglehus som . Sjekk ut vår spennende mix av interiør, klær, velvære og mat. Vi er opptatt av trender og merkevarer til riktig pris. Ei fuglekasse er en menneskeskapt kasse lagd slik at fugler kan bygge rede i.

Fuglekassene bygges vanligvis i tre, eller en blanding av tre og betong. Se ideen til Fuglehus av tre og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Fuglehus av tre og bestill materialene til lave prinser online her.


Fuglehus i tre med vannbasserte farger og pensel. Sett kassa slik at du kan se den fra et vindu i huset eller hytta. Dekorative fuglehus som egner seg godt til alle former for dekorasjon som f. Kan brukes til oppheng i vinduet, flott pynt på . Et lite stykke lykke – et lite fuglehus i hagen. Dette er et enkelt, praktisk og et lett å lage selv-fuglehus. Småfuglene setter stor pris på en selvsnekret bolig i trærne.


Bla videre i galleriet og se hvordan du lager en enkel fuglekasse trinn for trinn. FUGLEKASSE I TRE LITEN HVIT, MED GRØNT TAK. Sørg for at du bruker værbestandig tre som eik eller bjørk. En vakkert designet og ferdigstilt hekkekasse av tre til kjøttmeis. Dette fuglehuset har en trendy blåfarge og kan henges på en vegg eller et tre.


Koselig laftet fuglehus med oppheng for å henge det i et tre eller på et stativ. Fuglehuset har store åpninger i sidene hvor guglene kan komme seg inn og nyte et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.