mandag 17. november 2014

Byggevarer på nett

Vi svarer på mail innen timer i kontortiden. Skal du skifte vinduer, inngangsdør eller pusse opp badet ditt? Rimelige kvalitetsvinduer, dører, garasjeporter, tak og div.

Vi ønsker å vise at det er like trygt å handle byggevarer på nett som på byggvarehuset. Stort utvalg av byggevarer til lave priser. Du kan dessuten bestille de på nettet og få de levert hjem til deg for en bra pris.


Nesten ingen bruker nettet til å handle byggevarer.

Trevare og Treindustrien laget en kvalitativ undersøkelse av norske byggevarer på nett. Elektronisk handel med byggevarer i Norge utgjør i dag kun 1- av totalomsetningen til byggevarehandelen. Netthandel av byggevarer gir deg ikke lavere priser, men større.


Vi har identisk pris både på nett og i butikk, sier leder e-handel hos . Kvalitativ undersøkelse 'Netthandel byggevarer 2015'. Byggevarekjeder: Forventninger om år – proff og forbruker. Fra før har de Facebook på kjøling, nå ser det ut til at svenskene får også. I Ukens Norden tar vi en kikk på det som har skjedd på andre . Byggevarer På Nett - alloc, arbeidsbukse, ask laminat, bajonettsag, balkong rekkverk, balkongdører, bambusgulv, benkeplate, benkeplate heltre - Finn firmaer, .

Kjøp på nett billig, men høy kvalitet byggevarer fra produsenten, gratis levering til Oslo, Bergen, Ålesund og Harstad. Konseptet går ut på å selge byggevarer på nett til markedstilpassede priser, med hjemlevering. Visjonen er å tilby et komplett sortiment for ba . Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.