torsdag 2. oktober 2014

Vitrineskap hjørne

Vi har et stort utvalg av vitrineskap i forksjellige designs, farger, ferdig montert eller flatpakket. Se vårt sorrtiment av hjørneskap og bestill f. Et hjørneskap til stuen eller kjøkkenet hos Møbel24.

Skjenker og vitrineskap er romslig og ideelle til oppbevaring. Med en skjenk eller et vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. Produktet er laget av villeik så sprekker og kvister kan forekomme.


MALSJÖ vitrineskap, svartbeiset svartbeiset Bredde: cm Dybde: cm Høyde:.

HEMNES vitrineskap, hvit beis Bredde: cm Dybde: cm Høyde: 197. Liste på alt vitrineskap hjørne italian house Fra Gadyet. Dette hadde seg slik: Eg var lenge på jakt etter eit brukt vitrineskap og var jamleg innom finn. Title, Gustaviansk stil Mahogny hjørne vitrineskap h 1cm. Furu, forsiden hvit malt, innvendig rødmalt.


Lavt understell med en fot i hjørnet og tre buede føtter . Bokhylle i hjørne, med utnyttelse av hele hjørne. Hyller vegg til vegg med tv benk i hjørne. Rundt har det kun vært ting på veggene, og i det ene hjørnet ett vitrineskap jeg engang pusset opp… HER kan du se hvordan det så ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.