onsdag 15. oktober 2014

Utforing dørkarm

Dørsettet inneholder to stykk 22mm dørkarm, samt et overstykke på 11mm. Utforinger er med hakk som passer inn i dørkarmen - har du ikke dørkarm, så skal du heller ikke ha utforing. Vi fører utforinger i hvitmalt furu da vi mener en utforing ikke bør svelle dersom den blir våt.


Lengde (stk) og (1stk) Send sms! Søkeord: Gerikt, fotlist, karmlist, dørlist, foring, utforing dørkarm, karm, dekklist, dekkbor sokkel, sockel, glattkant gerikt fotlist karmlist feielist dekklist dekkbord . Denne filmen viser deg hvordan du enkelt og greit monterer utforing rundt dør og vindu. Du får neppe kjøpt utfôring med nøyaktig den bredden du skal ha. Bredde, tykkelse og høyde på innvendige lister.


Dette innlegget ble skrevet i Dør, februar, 20av . Snekker Vi trenger montering av sokkel og foring rundt oppvaskmaskin og kjøleskap. I tillegg trenger vi montering av dørkarm og lister rundt døråpning. VIDEO: Denne gamle, gode døren er funnet på et loft, og må derfor ha en ny karm før den kan settes opp. Vi har et stort utvalg av foringer på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre foringer.


Utforinger i kvistfri limtre ferdig hvitmalt i fargekode NCS S 05Y med vannbasert maling. Jeg har satt opp en del Swedoor karmer hjemme og skal til å fore disse nå. Jeg pleier å legge inn noen små klosser mellom foring og stender.


Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu. Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.