fredag 10. oktober 2014

Tradisjonshus

Vi i TradisjonsHus har lang erfaring med bygging av hus på alle nivåer. Vårt mål er å hjelpe deg trygt og på alle måter gunstig igjennom hele byggeprosessen; . Er det nokon her som har erfaring med Tradisjonshus og hytter?

Finn generelt lite informasjon om dei på nettet og heimesida deira er ikkje . Tradisjonshus Og Hytter As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Information about Tradisjonshus og Hytter customer service. Find phone numbers, opening hours and reviews for Tradisjonshus og Hytter customer service.

SLÅTT KONKURS: Eieren i Tradisjonshus og . Norsk tradisjonshus på sitt beste – BRA 15m² – soverom. Det er noe rotekte over Sunndalsnipa – et norsk tradisjonshus på sitt beste. Et tradisjonelt hus hvor man kan skape et trygt hjem.


Det er et hus med fire store soverom, to store bad og et romslig vaskerom. Dråpen er en kompakt og enkel, men likevel innholdsrik bolig. Når nordmenn velger hus fra katalog, velger de tradisjonelt.


Mens vi venter på at den rette tomta skal dukke opp dukker flere og flere interessante hus opp! Ja, nevnte jeg forresten at tomten vi hadde lyst .

Klikk her for å se data om dette nettstedet. Her er noen bilder av tidligere byggeprosjekter: Hytte bygd på Asserøya i Bjugn. Arkitekt Marianne Borge har fått mye oppmerksomhet for sin . Videre finnes det en ortodoks kirke, et menighetshus og et skoltesamisk tradisjonshus, som er museum.


Du ser det over hele landet; norske tradisjonshus malt i rødt, med én hvit vegg. I tillegg til at kommunen har kommet fram til en avtale med Tradisjonshus angående tomta på rådhusplassen, er det også interesse for flere . Et flott tradisjonshus fra Blink Hus i fine omgivelser. Tanken bak feltet er å tilretteleggja for større tomter enn i vanlege byggjefelt, og satsa på moderne tradisjonshus. Vi har i en årrekke hatt kontakt med Myresjøhus, og de siste årene med Tradisjonshus og Hytter AS.


Sammen med Honeywell har vi i en årrekke vært engasjert i . Her er noen små glimt fra samlingene og aktivitetene på Geitbåtmuseet og Husasnotra. Brest i Frankrike Bygging av tradisjonshus Båtbygging Båtbygging 3 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.