mandag 6. oktober 2014

Terrasse skjerming

Veggen gir god skjerming på en ellers vindutsatt plass på terrassen. Jeg har bygget en terrasse på ca m² mot gavlen på en maskinhall, som vender mot . Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær.

De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind . Plexiglass vinduer til skjerming av terrasse - balkong eller bare som vindu eller hva som helst i boden eller heste stallen. Sol, vind eller regn; du trenger bare rett skjerming for å kunne nyte. Det er fort gjort å sette opp en levegg som. Slik lager du egen platting Bygge terrasse.


Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong, samt at den stenger for. I tilegg gir de god skjerming mot innsyn og sterkt sollys. Er det noen som vet om et sted man kan få tak i en god og relativt billig løsning til skjerming av terrassen?


Generelt: Terrasse synes å være eneste naturlige oppholdsareal utendørs. Ved skjerming av terrasse ser eier for seg at den sørligste terrassen kan heves til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.